Българските звезди посрещнаха празниците на топло. РаботноФолкпевицата Галена съчета полезното с приятното

...
Българските звезди посрещнаха празниците на топло. РаботноФолкпевицата Галена съчета полезното с приятното
Коментари Харесай

Ето къде родните звезди посрещнаха празниците, Галена отиде на топло в Доминикана, Алисия чете книги в Шри Ланка

Българските звезди посрещнаха празниците на топло. 

Работно

Фолкпевицата Галена съчета потребното с приятното и заведе цялото семейство на топло в Доминикана, където имаше участия точно на Нова година. Тя пя за българите там дружно с сътрудника си Фики. Участие в програмата взе и Краси Радков. Галена, мъжът й, двете й деца и няколко близки другари останаха да събират загар и след празненството.

С книга

Алисия се отдаде на релакс и четене на книги в Шри Ланка. Хубавицата даже пусна анкета измежду почитателите си в обществените мрежи какви книги обичат да четат. Не е ясно с кого е Алисия на това екзотично местенце. Според осведомени обаче е с нов обичан, който към този момент държи надалеч от медийното внимание, съобщи " Телеграф ".

Семейно

Футболистът Мишо Александров заведе жена си Деница и двете им момиченца на почивка в Занзибар. Семейството си направи няколко незабравими фрагмента от прелестните плажове там, които споделиха с почитателите си. От години Деница и Мишо обикалят божествен кътчета, като постоянно водят със себе си наследничките си.

С мама

Преслава също забегна на топло на остров Пукет в компанията на прелестната си дъщеричка Паола и обичания си Павел. Изпълнителката на " Пайнер “ към момента не е пуснала собствен кадър, само че за сметка на това щерка й театралничи пред голяма елха. Припомняме ви, че това място е сантиментално за фамилията, защото точно там Преслава забременя с Паола.

Обиколка

Николета и Ники Михайлов направиха същинска обиколка на земното кълбо и откакто бяха в Сейшелите, в този момент се радват на хубостите в Бали. Двамата посрещнаха в Индонезия новата 2023 година, а неразделно до тях е дъщерята на Лозанова от Божинов - Никол.

Тайно

Певецът Галин също си взе заслужена отмора и се насочи в топлите страни. За разлика от колежките си обаче, които бързат да покажат къде са, той по този начин и не споделя кое е мястото, на което се намира. От сторитата му се схваща единствено, че е на плажа, и то на 30 градуса горещина.

Ваканция

Мис България Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинов отпътуваха за Малдивите дружно с двамата си синове. Семейството има такава традиция, като тази дестинация несъмнено е една от най-любимите им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР